Ervaringen met Special Power Kids

Lees hier de ervaringen van ouders en kinderen met Marleen van Special Power Kids. Wil jij je ervaring ook met ons delen? Schrijf dan een review op Google:

Schrijf een review

Marleen is creatief, aardig en heeft veel begrip voor je. Ik raad het mensen aan met weinig zelfvertrouwen en/of problemen.
~ een meisje van 11 ~

Het was leuk bij Marleen. Ik heb bij Marleen geleerd "om niet meer zo zenuwachtig te zijn". Eerst vond ik nieuwe dingen spannend en nu durf ik nieuwe dingen. Ik heb geleerd over emoties en spelletjes gespeeld.

~ een jongen van 7 ~

We maakten ons zorgen over de onzekerheid van onze dochter in haar sociale omgang met andere mensen en haar ontwikkeling op school. Na veel zelf geprobeerd te hebben liepen we tegen het einde van onze mogelijkheden aan. We kwamen Marleen online 'tegen' en haar aanpak sprak ons aan. Na een kennismaking in het echt zagen we een connectie tussen Marleen en onze dochter.
Onze dochter is na het traject veel minder onzeker over zichzelf en haar handelen. Het geeft haar heel veel rust en die rust zien we thuis ook duidelijk terug. 

~ ouders, dochter van 9 ~

Mijn dochter worstelde enorm met de beginnende puberteit. Ze is met hulp van Marleen van een somber en stil meisje veranderd in een zelfverzekerde jonge meid die weet wat ze wil. Ze kan zich beter uitdrukken en zit weer lekker in haar vel.
~ een moeder ~

Marleen is leuk en heel aardig. We hebben geknutseld, gewandeld, spelletjes gedaan en veel gepraat. Daardoor ben ik nu blijer, gaat het beter op school en durf ik meer.
~ een lieve, stoere meid van 11~
Ik vond het heel fijn om bij Marleen te komen. De oefeningen werkten heel goed bij mij. Daarna voelde ik veel verbetering.
~ een jongedame van 13 ~
Toen het onzekere gevoel bij onze dochter over ging in paniek-achtige momenten en slechter ging slapen zijn we als ouders opzoek gegaan naar hulp.
Via google kwammen ze snel bij Marleen van Special Power Kids. Er bleek een klik en we merkten aan onze dochter dat ze blij was dat er iemand was die herkende waar ze tegenaan liep en wat ze voelde. Onze dochter is ongeveer 7 keer bij Marleen geweest. Was ook erg fijn was, was dat de mentor op school en Marleen ook contact met elkaar gehad hebben. Heel erg fijn voor het feit dat Marleen hiervoor openstond. Na ruim 3 maanden stond er een andere dochter! De sessies bij Marleen hebben enorm bijgedragen aan het krijgen van meer zelfvertrouwen van onze dochter! Heel blij mee!
~ ouders van een dochter van 12 ~
Ik heb geleerd niet meer boos te zijn. Ik zoek gewoon een rustig plekje.
En nu voel ik mij heel goed.
Ik vond het leuk allemaal spelletjes bij Marleen te doen.
~ een jongen van 7 ~
Ik heb geleerd hoe ik beter met situaties om moet gaan en wat een handig denkproces is. Ik heb ook geleerd om niet alles persoonlijk te nemen en dat ik ook beter eerst rustig kan blijven voordat ik ga reageren. 
Overal is Marleen een schat en heel leuk om mee om te gaan. Heel aardig 10/10.
~ een jonge dame van 14 ~