Image

Over mij

Mijn naam is Marleen van Dijken. Als kind werd er vaak over mij gezegd dat ik ‘te’ direct was. Dit is een van de dingen waardoor ik dacht dat ik mij moest aanpassen aan de wereld. Alsof eerlijk zijn er niet mocht zijn.

Deze spontane eerlijkheid zit nog in kinderen, dit is een van de redenen waarom ik graag met kinderen werk. Ze zijn nog zo puur.

Naast kindercoach ben ik ook orthoptist en optometrist. Hierbij onderzoek ik de gezondheid van de ogen. In mijn werk als orthoptist zie ik kinderen om uit te sluiten of lichamelijke klachten veroorzaakt worden door de ogen.

In mijn werk in het ziekenhuis merk ik dat er vaak andere dingen spelen bij kinderen. Dit signaleer ik. Als orthoptist ben ik niet de persoon om hiermee aan de slag te gaan. Toch kriebelde dit en heb ik besloten een kindercoach opleiding te volgen. Nu mag ik kinderen begeleiden en leren hoe ze meer zelfvertrouwen krijgen. Dit doe ik met erg veel plezier. Zo kan ik een positieve bijdrage leveren aan een kind zodat jouw kind stevig, vol zelfvertrouwen en gelukkig op eigen benen kan staan.

Marleen is leuk en heel aardig. We hebben geknutseld, gewandeld, spelletjes gedaan en veel gepraat. Daardoor ben ik nu blijer, gaat het beter op school en durf ik meer.
~ een lieve, stoere meid ~

Mijn missie

Als kindercoach wil ik kinderen inspireren om met plezier en vertrouwen zichzelf te zijn. Vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie. Daarom heb ik hier mijn missie van gemaakt “ieder kind laten stralen”.

Om mijn missie te kunnen uitvoeren heb ik een opleiding tot kindercoach gevolgd en combineer ik dit in mijn coaching met mijn jarenlange ervaring als vrouw en orthoptist, optometrist en tot op de dag van vandaag volg ik diverse trainingen, opleidingen en cursussen.

Waarmee mag ik jullie helpen?
Image

Eerlijk | Intuïtie | Zorgzaam | Groei