Klachtenregeling Special Power Kids

Special Power Kids hecht veel waarde aan goed contact met klanten
(opdrachtgevers (ouders), deelnemers (kind of ouder(s)) van het coachingtraject).

Doel
De klachtenregeling is bedoeld als een laagdrempelige manier om:

  • tegemoet te komen aan de indiener van de klacht en zo mogelijk oplossen van
    zijn/haar onvrede.
  • bij te dragen aan de kwaliteitsverbetering van het coachingtraject en overige
    begeleiding van opdrachtnemer: Special Power Kids.

U de best mogelijke zorg bieden is waar ik naar streef. Helaas kan het voorkomen dat u ondanks alle inzet toch teleurgesteld of ontevreden bent. Dit wilt u uiten als klacht. Deze klacht kan betrekking hebben op alle aspecten van mijn dienstverlening. Als dat het geval is dan hoor ik dat heel graag van u. Zodat ik kan leren van mijn fouten en (samen met u) tot een oplossing kan komen. Ik zal er altijd alles aan doen om mijn kwaliteit te waarborgen en waar nodig voor de toekomst te verbeteren. Hieronder staat beschreven hoe u kunt laten weten als u niet tevreden bent. Daarnaast vindt u hier de beschrijving van de afhandeling van uw klacht/melding.

Ik communiceer op een zo eerlijk en open mogelijke manier. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u direct contact met mij opneemt als u een negatieve ervaring beleeft. Dit kan mondeling tijdens onze afspraak, maar ook via mail en/of belcontact. Dit registreer ik als een informele klacht.

Er zijn verschillende werkwijzen voor het oplossen van uw klacht.
U kunt direct contact opnemen door een e-mail te sturen naar
marleen@specialpowerkids.nl.
Na het verzenden van uw bericht krijgt u van mij een bevestiging van ontvangst via de mail. Als u na twee werkdagen nog niks van mij heeft gehoord en er zit ook geen mail in de spam dan wil ik u vragen om mij te bellen.

In eerste instantie probeer ik samen met u in een goed gesprek te achterhalen wat de klacht is, waardoor deze veroorzaakt wordt en wat de stappen kunnen zijn om deze op te lossen. Dit overleg kan telefonisch plaatsvinden, maar ook op kantoor.

Ik neem uw klacht net zo serieus als mijn werk en streef ernaar om samen tot een oplossing te komen.

Het zou ontzettend jammer zijn als we er samen niet uitkomen! Mocht dit onverhoopt niet lukken kan ik u doorverwijzen naar mijn beroepsvereniging.