Energetische behandeling

Wat is een energetische behandeling?

Iedereen beschikt over een zelfhelend vermogen. Door middel van een energetische behandeling wordt dit zelfhelend vermogen versterkt. Via de handen wordt de universele energie doorgegeven. Hierdoor kan het lichaam in staat gesteld worden om vastzittende gevoelens, negatieve herinneringen, gedachten, ideeën, overtuigingen, gedragspatronen en onbewuste trauma´s los te laten.

Iedereen maakt in het leven dingen mee die kunnen leiden tot stress, onzekerheid, verdriet of pijn. Hierdoor kan het gebeuren dat de energie niet meer vrij kan stromen. Er ontstaan blokkades in de universele energie, die vervolgens weer kunnen leiden tot fysieke of mentale klachten. Je ervaart spanning, zit veel in je hoofd, voelt je vermoeid of neerslachtig of je hebt klachten zonder duidelijke oorzaak. Deze klachten kunnen met energetische behandelingen weer in balans worden gebracht.

Een behandeling bestaat uit een combinatie van de verschillende soorten behandelingen zoals; Reiki en Access bars. 

Dit wil ik ervaren!

Hoe ziet een energetische behandeling eruit?

Vooraf bespreken we kort even hoe het met je gaat. Heb je klachten? Hoe is je gezondheid? Wat zou je uit de behandeling willen halen? Tijdens een energetische behandeling houd je gewoon je kleren aan en lig je op de behandeltafel. We maken het geheel naar jouw wensen comfortabel, met een kussentje en een dekentje als je dat prettig vindt. Je hoeft niets te doen of te denken. Je mag gewoon ontspannen en ontvangen. Als je lekker ligt dan kunnen we beginnen. Tijdens de behandeling staat er vaak muziek op. Dit kan ondersteunen bij het proces waar je in zit. Ik ben en werk intuïtief. Ik stem me af op jou en laat me leiden door wat zich op dat moment aandient. 

Image

Wat voel je?

Ik zal met mijn handen verschillende punten op je hoofd of lichaam aanraken. Dit gebeurt zachtjes en zonder druk. Door het aanraken van je lichaam, ontlaadt je lichaam deze punten.
Tijdens de behandeling kan je diverse sensaties ervaren. Je kunt bijvoorbeeld warm of koud worden. Ook kun je gaan schokken, rillen of lichte tintelingen in je vingers, armen of benen ervaren. Het kan zijn dat zich emoties aandienen. Alles mag er zijn. Dit zijn tekenen dat er intern van alles loskomt, opgeruimd of geheeld wordt. Er zijn ook mensen die niets ervaren. Ook dit is goed. Intern is er van alles aan het werk.
Een energetische behandeling is ontspannend en zacht. Kortom gewoon genieten!

Ja dat wil ik!

Na de energetisch behandeling?

Na een energetische behandeling voelen de meeste mensen zich ontspannen en de dagen na de behandeling ervaren ze rust in hun hoofd, slapen beter en voelen zich energieker. Ook gaan ze soepeler om met situaties die ze eerst lastig vonden.

Voor wie is een energetische behandeling?

Een energetische behandeling is geschikt voor jong en oud.
Er is een mogelijkheid de energetische behandeling te combineren met het coaching traject van uw kind.
Losse energetische behandelingen zijn ook mogelijk.

Boek meteen

Tarieven

Losse behandeling van 90 minuten 75 euro.
Pakket energetische behandelingen 3x (90 minuten) 200 euro.

Boek meteen