Ervaringen met Special Power Kids

Lees hier de ervaringen van ouders en kinderen met Marleen van Special Power Kids. Wil jij je ervaring ook met ons delen? Schrijf dan een review op Google:

Schrijf een review

Marleen is creatief, aardig en heeft veel begrip voor je. Ik raad het mensen aan met weinig zelfvertrouwen en/of problemen.
~ een meisje van 11 ~

Het was leuk bij Marleen. Ik heb bij Marleen geleerd "om niet meer zo zenuwachtig te zijn". Eerst vond ik nieuwe dingen spannend en nu durf ik nieuwe dingen. Ik heb geleerd over emoties en spelletjes gespeeld.

~ een jongen van 7 ~

We maakten ons zorgen over de onzekerheid van onze dochter in haar sociale omgang met andere mensen en haar ontwikkeling op school. Na veel zelf geprobeerd te hebben liepen we tegen het einde van onze mogelijkheden aan. We kwamen Marleen online 'tegen' en haar aanpak sprak ons aan. Na een kennismaking in het echt zagen we een connectie tussen Marleen en onze dochter.
Onze dochter is na het traject veel minder onzeker over zichzelf en haar handelen. Het geeft haar heel veel rust en die rust zien we thuis ook duidelijk terug. 

~ ouders, dochter van 9 ~

Mijn dochter worstelde enorm met de beginnende puberteit. Ze is met hulp van Marleen van een somber en stil meisje veranderd in een zelfverzekerde jonge meid die weet wat ze wil. Ze kan zich beter uitdrukken en zit weer lekker in haar vel.
~ een moeder ~

Marleen is leuk en heel aardig. We hebben geknutseld, gewandeld, spelletjes gedaan en veel gepraat. Daardoor ben ik nu blijer, gaat het beter op school en durf ik meer
~ een lieve, stoere meid ~